Waarom U Als MVO Ondernemer Beter Af Bent Met Een Duurzame Online Marketing Partner 

Vaak horen wij de vraag wat ons onderscheidt van andere online marketingbureaus. Want laten we eerlijk zijn, er zijn tal van spelers op deze opkomende markt actief en allen beloven de beste resultaten waar ze ongetwijfeld hun best voor doen. We leggen u graag uit waarom wij onderscheidend zijn, en wat uw voordeel als sociaal betrokken ondernemer is om voor een partner te kiezen met dezelfde mindset.

We schreven het al eerder, als ondernemer van een sociaal betrokken onderneming heeft u het extra moeilijk vergeleken met uw concurrentie die minder begaan is met de maatschappij en het milieu. U verkoopt namelijk niet alleen uw verantwoord product, u verkoopt ook een verhaal. Duurzame producten worden steeds populairder, steeds meer mensen zien wat de schadelijke en blijvende gevolgen zijn van de wijze waarop we momenteel met onze grondstoffen omgaan. Van de uitdaging om uw doelgroep te laten kiezen voor uw ’groene’ product kunt u uw voordeel maken, maar hiervoor is een goed verhaal van cruciaal belang. Mauxilium begrijpt deze uitdaging als geen ander en weet uw product, en nog belangrijker, uw verhaal juist in de markt te zetten.

Hoe het begon…

Mauxilium is een online marketing partner voor sociaal betrokken bedrijven die, net als wij, het beste voor hebben met het milieu en de maatschappij. Het idee om Mauxilium te beginnen is voortgekomen uit de uitdagingen die wij zagen voor duurzame ondernemingen. Veelal worden MVO organisaties ondersteunt door online marketingbureaus die kanaalgericht denken, wat ten koste gaat van de effectiviteit en het rendement. Wij vinden dat niet elke klant op voorbaat al het meeste baat bij een enkel kanaal heeft, en door onze jarenlange ervaring in combinatie met uw propositie kijken we samen naar wat wél werkt voor u en uw onderneming.

Voordat we (Wie zijn wij?) besloten met Mauxilium bedrijven te helpen met onze kennis en passie die er in onze ogen echt toe doen, hebben we ons jarenlang ingezet voor diverse duurzame initiatieven in verschillende sectoren. Enkele hiervan ondersteunen we nog steeds, en we zien dat door onze marketing en business achtergrond deze ondernemingen gegroeid zijn. Dit geeft ons voldoening, dus waarom zouden we niet veel meer sociaal betrokken bedrijven helpen?

Hoe onze aanpak verschilt

Doordat wij Mauxilium zijn begonnen uit onze passie, hebben we een andere benadering en zien wij onszelf liever als online marketing partner dan -bureau. We verdiepen ons in uw missie, product/dienst en uw bedrijfsfactoren en verplaatsen ons in uw verhaal. Bij ons is een klant niet enkel een bron van inkomsten, maar met name van inspiratie en motivatie om nóg meer bij te dragen aan een betere samenleving. Meer over onze werk-en denkwijze vindt u hier.

Door te doen waar we goed in zijn, online business en –marketing, dragen wij op deze terreinen graag een steentje bij aan onder andere het verbeteren van de online zicht- en vindbaarheid van uw onderneming. We hebben een gevarieerd team wat wordt geleid door twee professionals, ieder in hun eigen vakgebied. Door de variatie in ervaring, inzicht, creativiteit en leeftijd weten  we gecombineerd tot verrassend effectieve strategieën, tactieken en uitvoeringen komen.

Uw onderneming verdient een samenwerking met een partner waarmee u dezelfde passie deelt. Benieuwd hoe wij uw business succesvoller maken online? Neem vandaag nog contact op en ontvang een vrijblijvend advies waar u écht iets mee kunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *