Over ons

¨Wij zijn Mauxilium gestart met het doel om een verschil te maken met organisaties die er toe doen.¨

Om ons heen kijkende zien wij de vele uitdagingen waar wij mensen voor staan, van natuur tot aan armoede, van energie tot aan het financiële systeem. De gevestigde orde kan hier niet zoveel aan veranderen, mede omdat zij zelf vaak onderdeel van het probleem zijn. Er zijn echter duizenden mooie initiatieven met innovatieve of eeuwenoude bewezen oplossingen. Deze grote groep aan bedrijven willen wij graag ondersteunen in marketing. Wij gaan al heel wat jaren mee op marketing-gebied en dit is onze manier om iets te doen aan al de uitdagingen waar we voor staan, door gepassioneerde bedrijven die oplossingen bieden voor problemen, te laten excelleren.

 

Gianluigi Cuccureddu

gianluigi.cuccureddu@mauxilium.com

+31641362612

Gianluigi linkedin online marketeer

Gianluigi Cuccureddu

Gianluigi is gespecialiseerd in marketing, met name in digitale- en performance marketing. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring bij startups, MKB en grote bedrijven in diverse sectoren, waaronder 90:10 Group, Traffic4u, experty, Booking.com en Philips. Daarnaast is hij betrokken bij De Blije B, een cooperatiëve fairtrade bank in oprichting en andere duurzame- en sociale initiatieven in de financiële en water/voedsel sector.
Hij heeft bedrijven geholpen in het aanzienlijk verbeteren van omzetgroei, winstgevendheid, loyaliteit en merkbekendheid, van het operating model tot strategisch.
Hij begrijpt de complexiteit en uitdagingen van zowel internationale matrix organisaties, startups en het MKB, maar ook MVO specifieke uitdagingen. Door deze mix van ervaringen brengt hij ieder bedrijf additionele competenties en kennis om te excelleren, zowel inhoudelijk als functiegericht.

 

Mark Bakker

mark.bakker@mauxilium.com

+31643693028

Online marketeer Mark Bakker LinkedIN

Mark Bakker online marketeer

Sinds 2012 is Mark ervaren in SEO en online marketing en heeft diverse bedrijven aantoonbaar geholpen aan een hoger rendement uit zoekmachine- en online marketing. Zijn focus en specialiteit zijn de groter wordende marketing-technische aspecten zoals te vinden in SEO, feed management, analytics, websites, APIs enzovoorts en combineert dit met (creatieve) oplossingen om doelstellingen te behalen.

De combinatie van complementaire competenties, kennis en ervaring maken het kernteam en netwerk inzetbaar voor welke organisatie dan ook, dit creëert wendbaarheid en out-of-the-box denken.

 

Ons uitgebreide netwerk van marketing experts.

Wij werken met een uitgebreid netwerk van zeer ervaren onafhankelijke marketing experts, afhangende van de audits en vraagstukken. Door de versplintering van marketing zijn er vele specialisaties en vele experts.

Mauxilium – What’s in a name
Auxilium is Latijn voor support of ondersteuning. Marketing Auxilium of marketing ondersteuning is tweeledig.

Enerzijds staat het voor ons als uw business partner, waar we u effectief en no-nonsense ondersteunen om het maximale uit uw marketing investeringen te halen.

Anderzijds staat het voor de ondersteunende maar ook leidende rol die marketing heeft voor uw bedrijf. Door de vergaande specialiseringen binnen marketing, de vele (digitale en kanaal) ontwikkelingen hebben we vaak genoeg gezien dat marketing een eigen leven gaat leiden, niet meer optimaal ondersteunend aan bedrijfsdoelstellingen. Wij zorgen ervoor dat uw investeringen en focus weer gericht zijn op dat wat u wilt bereiken.

Samengevat, Mauxilium is uw online marketing partner om het maximale uit uw marketing en (online) business te halen.

Onze missie, visie en waarden
Onze missie is het ondersteunen van MVO- en sociale organisaties in hun online marketing investeringen en activiteiten om de effectiviteit en resultaten te verbeteren ten behoeve van henzelf en de organisatie. Onze visie is om de toonaangevende MVO partner van high impact online marketing te zijn. Onze waarden en ‘Guiding Principles’ zijn “People, Planet en Profit”, objectiviteit, eerlijkheid, actiegericht en een verschil maken.

Wat we bieden
Wij bieden high impact online marketing advies en -beheer voor professionals, marketing teams en organisaties om hun resultaten te verbeteren op een efficiënte, effectieve en duurzame manier.

Met wie wij samenwerken
Wij ondersteunen MKB organisaties, in het bijzonder duurzame- en sociale organisaties. Wij vinden het belangrijk om deze organisaties met name te ondersteunen wegens hun maatschappelijke en sociale impact die zij leveren aan mens, maatschappij en aarde.