Online marketing second opinion

Het doel van onze online marketing second opinion is het meten van de kwaliteit en effectiviteit van uw marketing. Met een duidelijk adviesrapport staat u sterker bij het kiezen en prioriteren van uw online marketingstrategie en –executie. Daarbij nemen wij een relevant en belangeloos advies met uw bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt. 

Onze online marketing second opinions zijn holistisch en data-gedreven. Holistisch omdat marketing activaties ook beïnvloedt worden door andere bedrijfsspecifieke elementen en de platforms via welke u uw oplossingen verkoopt.

Uw online marketing kan nog zo goed zijn, indien er zich uitdagingen voordoen omtrent uw waarde propositie, prijsstelling, doelgroep definitie, concurrentiepositie, merk en sites, zult u minder dan optimaal renderen. Deze drie hefbomen zijn afhankelijk van elkander en deze nemen wij alle drie mee in de second-opinion. Zonder deze holistische aanpak krijgt u geen goede en objectieve aanbevelingen.
Onze second opinions zijn maatwerk, op uw organisatie toegespitst, en op basis van uw behoeften (van strategisch tot operationeel of gericht op uw bedrijfs ‘operating model’).

Marketing performance hefbomen - hoe u effectief uw marketing kunt verbeteren.

 

Wat u bij iedere online marketing second opinion krijgt:

• Interview om uw business te begrijpen, huidige resultaten, doelstellingen, strategie, belangrijkste concurrenten, pricing enz. Met andere woorden, een goed begrip van de drie hefbomen die we eerder kort hebben besproken.
• Onderzoek die uw eigen resultaten en doelstellingen afzet tegen de markt, een externe benchmark (optioneel).
• Diepgaande analyse van het vraagstuk dat u heeft.
• Objectieve aanbevelingen om uw (online) marketing en uw bedrijfsperformance te verbeteren.

Onze second opinions kunt u eenmalig afnemen, voor de lancering van een nieuw kanaal, voordat u gaat investeren in een marketing technologie, of terugkerend, bijv. eens per jaar om de afdeling of om een second opinion te krijgen van het werk door uw extern bureau.

 

Neem contact met ons op erachter te komen hoe uw organisatie kan profiteren van onze marketing second opinions.