Online marketing oplossingen

Wat we u bieden
Marketing ondersteunt uw organisatie in het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen, maar hoe weet u of u –nog steeds- op het goede spoor zit? Het Internet en de vele andere digitale ontwikkelingen maken het bedrijven van marketing complexer en tijdrovender. Ook competenties veranderen razendsnel. De ene marketing ontwikkeling na de andere, maar bottom-line, draagt het bij aan uw bedrijfsdoelstellingen of niet (meer)?

Kan het beter en sneller of gaat het naar behoren? Moeten u van richting veranderen of niet? Moet u andere marketing kanalen aanboren of niet? Matched uw strategie nog met uw uitvoering?

Wij bieden in de basis twee soorten oplossingen. Enerzijds ondersteunen wij u in uw online marketing activiteiten door periodiek een second opinion te doen en/of te fungeren als klankbord waar u over uw uitdagingen kan brainstormen met ons. Anderzijds kunnen wij uw online marketing activiteiten uitvoeren, u ontlasten en ontzorgen. Daarbij stellen we samen doelen af en op basis van deze voeren wij efficient en effectief de online marketing uit.

In onderstaand schema kunt u zien hoe onze oplossingen u in de gehele cyclus ondersteunen, wanneer u bezig bent met planning, tijdens de uitvoering, tijdens de analyse en de opvolging erop.

Online marketing bij Mauxilium: wat wij bieden