Waarom Een Second Opinion U Marketing Rendement Oplevert

Online marketing audits - second opinions

U doet uw marketing in huis of besteedt het uit aan een bureau, maar de resultaten in naamsbekendheid, acquisitie of retentie blijven achter of vindt het lastig om resultaten te beoordelen? Uit onze ervaring blijkt dat onafhankelijk advies of een second opinion enorme kosten besparen in elk stadium van een marketing traject.

Een extra paar ogen die onafhankelijk van de marketing executie advies kan geven, leidt tot nieuwe inzichten en kan veel kosten besparen.

Continue reading

Hoe Haalt U Het Maximale Rendement Uit Marketing Met 3 Hefbomen?

Marketing hefbomenPeter Drucker schreef dat de enige functie van een organisatie het creëren en behouden van klanten is en dat marketing en innovatie resultaten voortbrengt, de rest kosten. Om maximaal marketing rendement te behalen, moeten we de hefbomen begrijpen en van daaruit de verbeteringen prioriteren en aanpakken.

Onderstaand ziet u een schematische weergave hoe maximaal rendement uit marketing en organisatie gehaald kan worden.

Continue reading

Wat u Niet Weet Van Google Search Console | How-to

Search consoleVoorheen bekend als Google Webmaster tool, is Search Console een onderschatte bron van waardevolle data. De tool van Google geeft u inzicht in het presteren van uw website en biedt u op dat vlak net wat meer geavanceerdere data dan Analytics. Door deze geavanceerde technische data schrikt het veel marketeers af, en wij zien dat veel mensen Search Console dan ook links laten liggen. In dit artikel neem ik u mee door de ‘’verborgen’’ features in Search Console die (bijna) niemand kent maar wel zou moeten gebruiken.

Continue reading