Marketing inhouse, uitbesteden of…? | MVO organisaties

Elke groeiende MVO organisatie heeft het nodig: marketing. U heeft een fantastisch product en verhaal, nu is het aan u om dit kenbaar te maken aan uw doelgroep. Maar doet u dit door iemand in uw eigen organisatie hier verantwoordelijk voor te maken, besteedt u dit uit of kiest u voor een hybride samenwerking? In tegenstelling tot wat u nu verwacht te lezen vinden wij het niet altijd een betere optie om marketing uit te besteden. Wij zetten de voor- en nadelen voor u op een rij!

Continue reading

Waarom U Als MVO Ondernemer Beter Af Bent Met Een Duurzame Online Marketing Partner 

Vaak horen wij de vraag wat ons onderscheidt van andere online marketingbureaus. Want laten we eerlijk zijn, er zijn tal van spelers op deze opkomende markt actief en allen beloven de beste resultaten waar ze ongetwijfeld hun best voor doen. We leggen u graag uit waarom wij onderscheidend zijn, en wat uw voordeel als sociaal betrokken ondernemer is om voor een partner te kiezen met dezelfde mindset.

Continue reading

Klopt Mijn Analytics Data?

kloptmijndata-minIedereen met een website kent het: Google Analytics. Deze gratis tool van Google biedt u inzicht in het klantgedrag op uw website, hoe uw bezoeker uw website vindt en welke pagina’s nu het populairste zijn. Daarnaast is Google Analytics een belangrijke bron om eventuele bottlenecks te ontdekken, evenals nieuwe kansen voor uw organisatie. Veel keuzes voor (online) strategieën worden gebaseerd op data die in het verleden vergaard is via uw website, maar klopt uw data wel? Na het lezen van dit artikel kunt u met deze punten de meest gemaakte vergissingen oplossen.

Continue reading

Google Tag Manager: Wat Kan Ik Ermee?

tagmanagerHeeft u een tegenvallend rendement uit uw website, of wilt u deze naar het volgende level tillen? Elke optimalisatie begint volgens ons met data. Vaak ligt de oorzaak dieper dan enkel verkeerde content, matige advertenties of onduidelijke teksten. U heeft genoeg bezoekers op uw website, maar toch doen ze niet de gewenste actie die u wilt? Met Google Tag Manager (GTM) kunt u dieper ingaan op deze vraag, en de echte oorzaak boven water krijgen. Wat Google Tag manager precies is?  

Continue reading