Resultaatgericht webdesign

Een mooi webdesign is nog niet perse een goed webdesign. Het hebben van een fantastisch visitekaartje of  online shop of informatie hub is één ding, dat combineren met goede vindbaarheid en gebruikersgemak is een tweede. Veel webdesigns hebben slechts het één of het ander. Wij leveren u een website die beide heeft voor een maximaal resultaat!

Voor online marketing is het hebben van een goede website van groot belang. U genereert zichtbaarheid en verkeer via uw marketing kanalen die naar uw gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde website leiden waarop uw onderscheidende waarde propositie wordt getoond en verkocht. Één van de belangrijkste marketing kanalen is de zoekmachine middels SEM/SEO/SEA.

Google en andere zoekmachines stellen dat onder andere gebruikerservaring, snelheid en inhoudelijke relevantie, indicatoren zijn die bepalen hoe hoog uw website zal ranken in de zoekresultaten. Het hebben van een goede geoptimaliseerde en gebruikersvriendelijke website zorgt er dus voor dat u meer verkeer naar uw website kunt genereren via zoekmachines.

De blauwe kleur is de klant en de oranje kleur is de webdesigner. Wij zien beide kleuren en de vorm omdat we de vraag van de klant (mooie, rendabele website als goede basis voor marketing in een later stadium) om weten te zetten in bruikbare ‘requirements’ voor uw bestaande webdesigner of voor ons wanneer wij de site voor u maken.

Mauxilium website bouwen

 

 

 

 

 

 

 

Met onze professionele websitebouwers brainstormen wij over de uiteindelijke ideale ‘requirements’, een mix van technische elementen en inhoudelijke elementen die er uiteindelijk voor zorgen dat u een (marketing en business) geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke website heeft.

Een goed webdesign is een duurzame en lange termijninvestering voor uw bedrijf en marketing en een duurzame organisatie verdient een duurzame samenwerking. Neem contact met ons op om de uitdagingen en mogelijkheden te bespreken.