Online adverteren voor non-profits

Adverteren met Google Adwords voor non-profitsGoogle Grants is de non-profit advertentieversie van Google Adwords. Hiermee biedt Google non-profits organisaties en goede doelen gratis $10.000 per maand aan advertentiebudget. Met dit budget kunnen non-profits zich online profileren en zichtbaarheid creëren onder de doelgroep(en).

 

Voor welke non-profits is het bedoeld?
– Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
– Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI)
CBF

Waarom online adverteren?
Het online speelveld wordt steeds belangrijker voor non-profits marketing, omdat hier vaak de ‘reis’ van iemand begint omtrent een onderwerp of non-profit organisatie. Daarnaast biedt Google Adwords allerlei informatie en feedback die uw non-profit organisatie kan helpen bij het verbeteren van de marketing mix.

Waarom Mauxilium?
Mauxilium richt zich specifiek op MVO organisaties, waaronder ook non-profits en goede doelen. Wij zijn zelf ook verbonden aan dergelijke initiatieven, waardoor wij concreet weten wat de marketing uitdagingen zijn. Wij zijn uw marketing partner omdat het ons ook persoonlijk raakt. Wij vinden het belangrijk dat MVO organisaties en non-profits optimaal naar buiten kunnen treden om hun missie en passie te verkondigen en een achterban kunnen creëren.

U moet als non-profit organisatie kennis en kunde hebben van online adverteren via Google Adwords en er de tijd voor hebben om kwalitatieve campagnes te creëren. Als u niet over de competenties beschikt of u heeft er de tijd niet voor, investeert u ineffectieve tijd.

Wat verstaan wij onder kwalitatieve campagnes?

  • Afstemming op basis van doelstelling
  • Effectief zoekwoorden onderzoek om de juiste doelgroepen te bereiken
  • Effectief campagne onderhoud en optimalisatie op basis van bezoekersgedrag

Vooral effectief zoekwoord onderzoek en daarbij het budget weten uit te geven, is niet altijd zo makkelijk. Heeft het namelijk nut om te adverteren op “donateur worden”? Er moet klantgericht nagedacht worden per doelgroep om een zo relevant mogelijke -eerste- ervaring te creëren die ook blijft hangen. Wij zorgen ervoor dat de gebruikersintentie naadloos aansluit bij uw site en propositie.

Aan de slag?
Wilt u als non-profit organisatie ook aan de slag met online adverteren? Neem dan contact met ons op waar we uw missie, doelstelling en begeleiding van de aanvraag, campagne creatie en onderhoud bespreken.