Online adverteren

Lukt het u maar niet om bovenaan in Google te staan door te sterke concurrentie, of wilt u op korte termijn voor uw doelgroep vind/ en zichtbaar zijn op allerlei kanalen? Met online adverteren kunt u dit probleem oplossen en zorgen dat u snel en effectief vindbaar bent door uw doelgroep.

Online betaalde advertentie ruimte inkopen biedt u de mogelijkheid om gericht en rendement gedreven uw budget te spenderen. Daarnaast kunt u gericht zichtbaar zijn op plekken waar uw doelgroep ook aanwezig is.

Online adverteren kan ingezet worden voor elke fase in de klant funnel. Zo zetten wij bijvoorbeeld ‘display advertising’ in om de latente doelgroep kennis te laten maken met een bedrijf en propositie. Voor meer conversie gerichte campagnes zetten we Google Adwords in, waar we bezoekers aantrekken die bezig zijn met het product of dienst die de organisatie ook aanbiedt. Dit zijn slechts twee voorbeelden uit vele.

Waarom online adverteren uitbesteden aan Mauxilium?

Wij zijn Google gecertificeerde professionals die door jarenlange ervaring in vele sectoren precies weten waar het meeste rendement te halen valt, en op welke manier. Voor we de samenwerking beginnen, doen we uitgebreid onderzoek en leggen we u een realistisch voorstel neer. Tijdens het traject houden wij dagelijks uw campagne en haar prestaties in de gaten, en sturen waar nodig bij.

Nieuwsgierig geworden of online adverteren iets voor u is? Het team van Mauxilium laat graag uw kansen zien, neem vandaag nog contact op en ontvang een vrijblijvend voorstel.