Groene Branding: Bewustwording Eerst

Groene branding: bewustwording eerst om duurzaam te vermarktenEen interessante visie kwam ik tegen op Frank.news omtrent zogenaamde ‘Groene Branding’ en hoe Monique Messelink aangeeft dat de consument onderdeel van het verhaal moet zijn om keuzes te vergemakkelijken. Het artikel geeft aan: “verandering van gedrag blijft een weerbarstige zaak. Mensen voelen wel impulsen en willen in principe iets goeds doen, maar verandering van gedrag vinden ze lastig.”

Continue reading

Marketing inhouse, uitbesteden of…? | MVO organisaties

Elke groeiende MVO organisatie heeft het nodig: marketing. U heeft een fantastisch product en verhaal, nu is het aan u om dit kenbaar te maken aan uw doelgroep. Maar doet u dit door iemand in uw eigen organisatie hier verantwoordelijk voor te maken, besteedt u dit uit of kiest u voor een hybride samenwerking? In tegenstelling tot wat u nu verwacht te lezen vinden wij het niet altijd een betere optie om marketing uit te besteden. Wij zetten de voor- en nadelen voor u op een rij!

Continue reading

Waarom U Als MVO Ondernemer Beter Af Bent Met Een Duurzame Online Marketing Partner 

Vaak horen wij de vraag wat ons onderscheidt van andere online marketingbureaus. Want laten we eerlijk zijn, er zijn tal van spelers op deze opkomende markt actief en allen beloven de beste resultaten waar ze ongetwijfeld hun best voor doen. We leggen u graag uit waarom wij onderscheidend zijn, en wat uw voordeel als sociaal betrokken ondernemer is om voor een partner te kiezen met dezelfde mindset.

Continue reading

Voedselmarkt Onder Druk Door Financieel Systeem

Voedselmarkt Onder Druk Door Financieel SysteemHet financiële systeem is de zogenaamde ‘head of the snake’. Wanneer het financiële systeem op de rit komt, volgt de rest vanzelf. Ik kwam vandaag een interessant interview tegen met Klaas van Egmond, hoogleraar Geowetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Daarin geeft hij direct aan dat hij het huidige systeem hekelt wegens de perverse prikkels die in het systeem zitten. Ook Joris Luyendijk heeft hier uitgebreid over geschreven. Dat systeem werkt –negatief- door in o.a. het voedselsysteem.

Continue reading